Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Utdanning i industriteknologi

Fuglum Karriere Oppland Gudbrandsdal planlegger i 2019 oppstart av utdanning i industriteknologi, og trenger flere søkere.

Undervisningen kombineres med praksisperioder og avsluttes med å bli lærling. Har du en påbegynt utdanning innen mekaniske fag eller TIP, så kan dette være noe for deg!

Vi trenger flere søkere

Gudbrandsdalen har mange bedrifter som trenger kompetent arbeidskraft. Industrien vår er svært framtidsrettet og kan by på spennende og utfordrende arbeid.

Vi trenger nå flere søkere for å kunne sette i gang dette tilbudet. Kontakt oss om du tenker å arbeide innen industrien i dalen. Mange arbeidsgivere er allerede svært positive til å bidra med praksisplasser og eventuelle læreplasser.

Opplæring i programfagene (yrkesfag)

  • Produksjon
  • Reparasjon og vedlikehold
  • Dokumentasjon og kvalitet

I tillegg til undervisning i programfagene legges det opp til perioder med praksis i bedrifter i faget Yrkesfaglig fordypning (YFF). Utdanningen avsluttes med praktisk/muntlig eksamen.

Hvis søkere mangler fellesfag Vg1+2 på yrkesfaglig nivå, tilbyr vi vurdering av tidligere kompetanse/praksis (realkompetansevurdering) eller undervisning.

Med godkjent og bestått Vg2 Industriteknologi og praksis (YFF) og eksamen, er elevene kvalifisert til å søke læreplass (2 år) blant annet i disse lærefagene:

  • CNC-maskineringsteknikk
  • Industrimekanikerfaget
  • Platearbeiderfaget
  • Sveisefaget
  • Produksjonsteknikkfaget

Undervisning en dag pr. uke på dagtid over ett år, i kombinasjon med praksis i bedrift. Etter dette søker du som lærling i en av bedriftene.

Les gjerne mer om de ulike fagene på www.vilbli.no

Mer informasjon

For mer spørsmål om tilbudet, kontakt:

Bård Atle Fuglum,
Tlf: 95 23 12 74
E-post: bard.atle.fuglum@oppland.org  

Lars Petter Nyhus
Tlf: 95 44 87 98
E-post: lars.nyhus@oppland.org

Sist oppdatert 07.12.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering