Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Karriereveiledning

Gjør en avtale med oss for å få en gratis, uforpliktende samtale om deg selv og de muligheter du har for jobb/ utdanning.

Ønsker du noen å snakke med om din jobbsituasjon? Vurderer du å søke ny jobb, men er usikker på hvilke muligheter du har? Tenker du på videreutdanning, etterutdanning eller omskolering? Vil du tilbake til arbeidslivet etter noen år hjemme?

Mange av oss vil i løpet av et yrkesliv stå overfor flere veivalg, og noen kan oppleves som utfordrende. Dessuten er arbeidsmarkedet i stadig endring og det stilles krav til at vi fornyer kunnskap og ferdigheter. Vi på karrieresenteret har en grunnleggende tro på at alle mennesker er verdifulle og har noe å bidra med. Er du klar over dine styrker og hva du egentlig ønsker? Vi kan ikke gi deg raske løsninger, men bidra til å øke din bevissthet om hvordan du skal komme deg videre. Våre samtaler er fortrolige og konfidensielle. En samtale varer ca. 1 time, men det er mulig å få flere timer om det er behov for det.

Det er nødvendig å avtale tid før veiledning, og det kan være mulig å få veiledning på kveldstid etter avtale. Tjenesten er gratis.

Karriereveileder som jobber ved senteret er Grete Lilleseter, Jan Roger Bøe Øien, Bård Atle Fuglum og Ole Jakob Grauphaugen.

Sist oppdatert 31.03.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering