Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Tilbud hos oss

Karriere Oppland Hadeland har en rekke tilbud til bedrifter og organisasjoner. Vi legger vekt på å tilpasse tilbudene til bedriftens behov.

Helsefaglig norskopplæring for minoritetsspråklige

Karrieresenteret samarbeider med voksenopplæringen og flyktningtjenesten for Gran og Lunner kommune om kvalifisering av minoritetsspråklige som ønsker å søke videregående opplæring for voksne innen helse- og oppvekstfag.

Samarbeidet omfatter blant annet opplæring i helse- og oppvekstfag kombinert med veiledet praksis, i tillegg til ordinær norskopplæring i introduksjonsprogrammet.

Godkjent kurstilbyder for Kompetansepluss

Karrieresenteret er godkjent arrangør av kurs i grunnleggende ferdigheter for voksne.

Kompetansepluss (tidligere BKA - Basisferdigheter i arbeidslivet) er en tilskuddsordning som skal bidra til at flere voksne skal få opplæring i grunnleggende ferdigheter.

Les mer om Kompetansepluss på våre nettsider

Aktivitet

Vi samarbeider med blant annet Granstunet og Smietorget kjøpesenter om Kompetansepluss-opplæring for ansatte.

Andre bedrifter som ønsker et samarbeid om opplæring i Kompetansepluss (tidligere BKA) for sine ansatte, kan kontakte John Kristiansen, daglig leder av karrieresenteret

Kompetansekartlegging

Karrieresenteret bidrar med kompetansekartlegging i bedrifter.

Kartlegging på organisasjonsnivå, kombinert med Kompetanse Norge (tidligere VOX) sitt verktøy for individuell kompetansekartlegging, dekker i mange tilfeller virksomhetens behov for informasjon til å lage en kompetanseplan. 

Individuell kompetansekartlegging

Vi har lagt ut noen nyttige redskap til hjelp ved individuell kompetansekartlegging under.

Mal for CV (DOC, 82 kB)

Mal for kompetanseattest (KA) (DOC, 111 kB)

Brukerveiledning for KA og CV (PDF, 207 kB)

Sist oppdatert 06.01.2017
Fant du det du lette etter?