Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Karriereveiledning

Karriereveileders oppgave er å gi økt selvbevissthet og stimulere til refleksjon om ønsker, verdier, ferdigheter og styrker i forhold til valg av yrke og utdanning.

Aktuelle tema  

  • Ønsker du yrkesmessig forandring?  
  • Har du lyst til å fullføre videregående utdanning?
  • Vurderer du omskolering, men trenger hjelp med utdannings- og kurstilbud?

Våre veiledere har god kunnskap om lokalt og regionalt arbeidsmarked, og kjenner godt til forskjellige utdanningstilbud. Tilbudet er gratis for alle unge (som ikke går i skole) og voksne innbyggere i regionen.

Vi ber om at du bestiller time til veiledning ved at du sender inn bestillingsskjema for veiledning for veiledning eller ved å ringe vårt sentralbord. Det er viktig at du har tenkt gjennom hva du ønsker å oppnå med veiledningssamtalen og på den måten er litt forberedt når du kommer.

Karriereveiledning via Skype

Ønsker du en karriereveiledningssamtale, men er forhindret fra å møte personlig, kan du få tilbud om samtale via Skype.

Ta kontakt med en av våre karriereveiledere, Hanne Therese Løvoll eller Astri Faafeng for mer informasjon, eller meld deg til samtale via vårt bestillingsskjema for veiledning og noter Skypesamtale under "andre kommentarer".

Sist oppdatert 13.03.2018
Fant du det du lette etter?