Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Helse-, miljø- og sikkerhetskurs

Karriere Oppland Lillehammer har i samarbeid med Studiesenteret.no, utviklet et prosjekt med nettstøttet undervisning i helse, miljø og sikkerhet (HMS). 

Norge er et lovregulert samfunn med strenge krav til arbeidsmiljø og sikkerhet. Det er ikke alltid lett for den enkelte virksomhet å ha oversikt over regler og rettigheter. Ledelse og arbeidstagere trenger stadig informasjon og oppdatering.

For å gi virksomhetene mulighet til mer innsikt i arbeidsmiljøloven, har Karrieresenteret Lillehammer i samarbeid med Studiesenteret.no, utviklet et prosjekt med nettstøttet undervisning i helse, miljø og sikkerhet.

Målgruppe

Kurset er først og fremst rettet mot offentlig virksomhet, men det private næringsliv kan også delta. Kurset er tilrettelagt for både ledelse og ansatte.

Fagområder

Kurset tar for seg de tre områdene Helse: fysisk og psykisk, Miljø: ytre/indre og Sikkerhet: Verneutstyr etc. Verneombudet er sentral i denne sammenhengen. 

Studiested

Videokonferansene overføres fra studiesenteret ved Karriere Oppland Lillehammer, mens den enkelte deltager følger undervisningen fra sin arbeidsplass.

Studieform 

Undervisningen foregår ved videokonferanser, nettkommunikasjon, hjemmearbeid og gruppeoppgaver. Tema og eksempler hentes fra den enkeltes arbeidshverdag og undervisningsopplegget tilpasses. Ca. 40 timer: tre heldagssamlinger.

Nærmere informasjon

Ta kontakt med daglig leder Aril Bjørkøy, tlf. 61 28 90 42 /906 79 479.

Sist oppdatert 22.02.2016
Fant du det du lette etter?
Login for redigering