Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Vurderer du fagbrev som voksen?

Det finnes mange veier frem mot fagbrev som voksen, så ikke nøl med å ta kontakt!

En av våre teorikurs til yrkesfag er byggdrifterfaget. - Klikk for stort bildeEn av våre teorikurs til yrkesfag er byggdrifterfaget. Karriere Oppland

Opplæringsløp frem mot fagbrev

Det finnes mange veier frem mot fagbrev. For å melde deg opp til fag-/svenneprøve trenger du å bestå en teoretisk eksamen og ha allsidig og relevant praksis i yrket. Sammen med deg finner veileder det beste løpet til fag-/svennebrev.

Praksiskandidat

Dersom du velger et løp som såkalt praksiskandidat, trenger du å bestå en teoretisk eksamen og ha minst fem års allsidig og relevant praksis i faget. Karriere Oppland Lillehammer tilbyr i utganspunktet teorikurs i alle yrkesfag, men det er kun oppstart dersom det er nok påmeldte til kurset. Det er derfor vikitg at du tar kontakt med karrieresenteret så fort du vurderer å søke på et teorikurs.

Ved inntak til et teorikurs vil de med rett (voksne over 25 år som ikke har fullført videregående opplæring tidligere) bli prioritert. Det er viktig med gode norskkunnskaper, fordi mye av kurset er basert på selvstudium. Du søker på teorikurs til yrkesfag via www.vigo.no.

Mer informasjon

Dersom du ønsker mer informasjon om teorikurs og andre opplæringsløp frem mot fagbrev, ta kontakt med studieveileder/fagansvarlig Maranne Fjeld eller Heidi Aarholdt Moan for helsearbeiderfaget, og karriereveileder Sissel Fedje for alle andre yrkesfag.

For ytterligere informasjon, gå inn på vår hjemmeside om yrkesfag.

Sist oppdatert 03.05.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering