Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Omtaler / referanser

Her finner du tilbakemeldinger fra deltakere, studenter og bedrifter som har benyttet seg av Karriere Oppland  Lillehammer sine tilbud. 

Q-Meieriene i Gausdal

Fabrikksjef Findalen (t.v.) og produksjonsarbeider Thiwaphon Bye. - Klikk for stort bildeFabrikksjef Findalen (t.v.) og produksjonsarbeider Thiwaphon Bye. Q-Meieriene i Gausdal Karriere Oppland Lillehammer har gitt Q-Meieriene i Gausdal hjelp og veiledning i en søknadsprosess om midler til opplæring fra Kompetanse Norge. Det har resultert i at ti av Q-Meierienes produksjonsarbeidere har fått grunnleggende opplæring i norsk på arbeidsplassen sin.

Ansatte fra mange nasjonaliteter jobber i Q-Meieriene, og det er viktig at alle kan grunnleggende god norsk, både muntlig og skriftlig. De ansatte skal kunne kommunisere godt med ledere og kollegaer slik at man unngår misforståelser og får et godt arbeidsmiljø. I tillegg er veien til fagbrev mye kortere når de har fått god norskopplæring.

Fabrikksjef Lillian Solberg-Findalen sier:

- Vi valgte Karriere Oppland fordi de innehar kompetansen som skal til for å utvikle norskkunnskapen hos våre ansatte. Vi har hatt en god dialog og de tar aktuelle utfordringer inn i læreplanen, for eksempel gjennomføring av medarbeiderundersøkelse.

- Deltakerne synes undervisningen er morsom. Flere ganger hører jeg latterkuler fra rommet der undervisningen foregår, og det er alltid god stemning.

- Deltakerne har blitt mer åpne og trygge på norsken sin. De tar derfor mer initiativ til å føre samtaler, og det er enklere for ledere og kollegaer å snakke sammen.

Sist oppdatert 26.07.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering