Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Veiledning

Står du ved et veiskille? Er du i en situasjon der du er i ferd med å skifte jobb eller ta videreutdanning? Vi tilbyr gratis karriere- og studieveiledning for alle voksne.

Arbeidsmarkedet er i endring og har behov for fleksibilitet, kompetanseutvikling, omstillingsdyktighet og effektivitet. Hvordan påvirker det deg? Karrieresenteret tilbyr karriereveiledning og studieveiledning slik at du kan ta bevisste valg om opplæring og arbeid.

Karriereveiledning

  • Ønsker du å skifte jobb eller ta utdanning?
  • Ønsker du en samtale om interesser, verdier og dine muligheter?
  • Kan du trenge innspill til jobbsøkprosessen?

Stiller du deg et eller flere av disse spørsmålene, bør du ta kontakt med oss! 

Vi tilbyr veiledning slik at du kan ta bevisste valg om opplæring og arbeid. Med utgangspunkt i dine ønsker og behov, din kompetanse og muligheter på arbeidsmarkedet, kan vi være din støttespiller og veileder. Sammen kan vi finne fram til gode yrkes- og utdanningsvalg for deg. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Studieveiledning

Studieveileders oppgaver er å

  • Informere deg om dine rettigheter og muligheter for realkompetansevurdering og/eller opplæring
  • Informere deg om mulige utdanningsveier frem mot målet ditt
  • Veilede deg til et bevisst valg
  • Veilede deg i søkeprosessen
  • Legge til rette for realkompetansevurdering og opplæring

På den måten kan du finne og velge det studiet og den studiemodellen som passer deg best, i forhold til dine ønsker og opplæringsbehov. Ofte vil også studieveileder være med å legge til rette for opplæringstilbud som passer ditt behov.
Det er nødvendig å avtale tid før veiledning, og det kan være mulig å få veiledning på kveldstid etter avtale. Tjenesten er gratis.

Dyktige veiledere

Veilederne våre har lang erfaring med å finne gode yrkes- og utdanningsvalg for hver og en. Gjennom samtaler finner vi ut hva som kan passe for deg, basert på interesser, ønsker og muligheter på arbeidsmarkedet.

Sist oppdatert 27.03.2017
Fant du det du lette etter?